Mobile view

  • Mobile view
    Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)

  • bekosh
    Participant
    #10865

    I recntly have problem on mkbile device. All the site is going to the left and i need to move to see the page. The site is not set to feet width. Everything was ok till i notice that last days.
    Also problem with the width of culoms. When i add a 4 (or no mater how much) culom on row ..the last cul jump down. At all of the page. Please help
    http://www.webecky.co.il
    Many thanx


    Mohamed Nabil
    Moderator
    #10866

    Hi bekosh,

    I see through the inspector that you have added this code

    .aq-first {
        margin-right: 30px !important;
    }

    This is the cause for it. Can i ask you why you need these lines ?

    Thanks


    bekosh
    Participant
    #10867

    becouse the first block of price list is wrap to the sidebar.
    didnt find another sulotion
    i also have another problem with the table. the block is set to left to right insted of right to left. so i need to fill the block in the page builder backword.


    Mohamed Nabil
    Moderator
    #10872

    Hi bekosh,

    Check it now and let me know is that ok ? … I have centered them, just make sure to clear the cache to see it.

    I have just commented these custom css lines

    /*.aq-block-cr_pricingtables_block {
        margin-right: 5px !important;
    }*/
    
    /*.aq-first {
        margin-right: 30px !important;
    }*/

    Then i checked “Center Blocks” option for the column block

    Hope this helps,
    Thanks


    bekosh
    Participant
    #10873

    hey 🙂
    thanx that fix that but i have 2 more pages like that on mobile that i try to fix bymyself but didnt make it:
    1. http://www.webecky.co.il/%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%AA%D7%A8-%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%A4%D7%A1/
    2. http://www.webecky.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99/

    many many thanx u r great!!!


    Mohamed Nabil
    Moderator
    #10875

    You just need to edit the column that wraps the pricing table blocks and check “Center blocks” option.

    But i am not able to edit the page, there are some errors due to a plugin you are activating … Are you able to edit the 2 pages, and do it ?


    bekosh
    Participant
    #10876

    ok i did that
    but now on regular computer this page look like that: wrap to the sidebar
    http://www.webecky.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99/


    Mohamed Nabil
    Moderator
    #10877

    How did you manage to view the page builder tab when you edit the page ? I would like to check the options you are choosing for the column block but i can’t due to the errors I’ve sent in my previous reply.

    And by the way it’s not just the page with sidebar, this is also happening with the other 2 pages, that’s why i would like to edit the page and debug it.


    Mohamed Nabil
    Moderator
    #10878

    Ah the other 2 pages were caching, they are working now… so it’s just the page with sidebar now.
    Ok i see that you are adding 7 Pricing tables in one column, can you separate them into 3 columns, with selecting “Center blocks” options for each column ? I believe this should fix it.


    bekosh
    Participant
    #10879

    hey
    i have no idea why u have error
    i can accsess the edit page no problem…
    i didnt understand what do u mean by separate them to 3?
    i have 3 columns at the top separat table
    and under that header
    and under that 4 columns ///
    but its not showing it correctly
    how can i had screenshot?


    Mohamed Nabil
    Moderator
    #10881

    I don’t know either :/
    What i mean is to add them like this:

    And to add a screenshot in a comment, you can type:
    <img src="your_image_url_here" />


    bekosh
    Participant
    #10882

    my backend page look like this allready:

    there is another problem the view is not correct at all


    Mohamed Nabil
    Moderator
    #10883

    That’s too strange, what you are doing is correct, though the rendering in the view is not correct.

    Can we make sure that there is no conflict coming from a plugin by disabling them and try ?

    And have you edited any theme files ?


    bekosh
    Participant
    #10884

    the only new plugin i add is CF7
    and i add the page after i install the plugin and everything was ok….till now
    i didnt edit any theme files
    mybe i can export all the block, deleted them and after update the page to import them…
    do u think it can help?


    bekosh
    Participant
    #10887

    i have one more problem with the translate.
    all the site is translate but in the home page still recive “read more” instead of the translate “קרא עוד”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)

You must be logged in to reply to this topic.