Not all Social Icons are appearing

  • Not all Social Icons are appearing
    Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

  • cleverdigital
    Participant
    #3708

    I am having the same issue as reported in this thread:
    http://support.creiden.com/forums/topic/social-icons-in-header/

    Running latest theme version. Only two of the icons of the 4 are displaying. Site is candyhair.com.au


    Omar
    Keymaster
    #3711

    Hello cleverDigital,

    Thank you for searching the forums first.
    Can you please provide temporary admin access so that I could check the settings on the Header?

    Regards


    cleverdigital
    Participant
    #3730
    This reply has been marked as private.

    Omar
    Keymaster
    #3731

    Hello Roy,

    Thank you for your response.
    Please check the URL you sent me, it redirects to 404, did you change the WP admin Dirctory?

    Cheers


    cleverdigital
    Participant
    #3741
    This reply has been marked as private.

    Omar
    Keymaster
    #3743

    Hello Rory,

    Sorry for the untimely response,
    Anyway I’ve just checked and all 3 Social Icons are showing.

    Please check it again and clear your caches once if still not showing.
    If that also fails, please check it from another PC and let me know.

    Regards


    cleverdigital
    Participant
    #3747
    This reply has been marked as private.

    Omar
    Keymaster
    #3749

    Hello Rory,

    I apologize for missing that one.
    Please try changing the file header-style4.php
    found at /circle-flip/partials/headers/header-style4.php
    with the one attached at http://support.creiden.comwp-content/uploads/2015/04/header-style4.php_.zip

    If this also fails, please allow me FTP access so that I could debug the issue more.

    Regards


    cleverdigital
    Participant
    #3752
    This reply has been marked as private.

    Omar
    Keymaster
    #3753

    Hello Rory,

    Thank you for the response,
    However the credentials you provided did not go through. Please update when possible and include the host name if it’s different from the website url.

    Regards


    cleverdigital
    Participant
    #3758
    This reply has been marked as private.

    Omar
    Keymaster
    #3761

    Hello Rory,

    Sorry for the time this took.
    The problem was with Removing Social Icons.

    Details if you would like:
    Social icons are saved based on numbers
    so the first icon should be numbered 1
    in you case it was numbered 4
    so every time you add a real fourth icon, it would save as 4 and overwrite the first one
    and the fifth, would overwrite the second and so on.
    I’ve removed all icons and add them again afer saving, you should be able to add the rest if you would like.

    This issue will be solved on the update going out next week
    Please revoke all access if you may

    Regards


    cleverdigital
    Participant
    #3769

    Yes, issue is resolved! I added the fourth icon and it worked, thanks for resolving. Hopefully the update means that others will be able to add more than three icons too.

    Regards

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Not all Social Icons are appearing’ is closed to new replies.