Portfolio Safari

  • Portfolio Safari
    Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

  • sphere_chris
    Participant
    #7842

    When I use the portfolio feature within a Safari browser (Desktop and Mobile) it does not load. Any thoughts on why?

    http://www.sphereconsultingtest.com/industry-experience-2/


    Amr Essam
    Keymaster
    #7844

    Hello Chris,

    I tested it on my Mac and it worked fine (Screenshot below):

    Would you please tell me which Safari version you are using ?

    Cheers


    sphere_chris
    Participant
    #7845

    Version 9.0.3 (11601.4.4)

    What about on mobile?


    Amr Essam
    Keymaster
    #7861

    Hello Chris,

    It also works fine on Mobile [screenshot below]

    Is it still happening at your side?
    Can you please open the console in Safari on Mac and let me know if there is any errors there

    Thanks


    michael48769
    Participant
    #7863

    Hi, I have the same issue with an iPad 3 on my site.
    See: http://internet.punktsicht.de/leistungen/


    Amr Essam
    Keymaster
    #7865

    I can’t find the issue on any of my devices .. Can you guys check the browser console if there’s any error appearing ?

    Sorry for any inconvenience.


    michael48769
    Participant
    #7867

    Dear Amr, I do not have an iMac with Safari. I just have the iPad and there I do not have a console, I think. I’m sorry.

    I tried Chris’ link very often now. And what I can say is, that it works sometimes on my ipad. I had to reload the page 28 times but then it worked one time. Next time I had to reload the page e.g. 16 times and it worked one time again. Very strange. My own link doesn’t work at all with 30+ pageloads, but I have much more portfolio items on it!?

    I’ve seen, that you can scroll down the full page. So the page height seems to be the same as with content but there’s just the loading animation visible. So I guess the portfolio items are loaded but the loading animation overlay doesn’t disappear for any reason.

    What’s a little bit strange is, that it works on your Demo with my iPad: http://themes.creiden.com/circleflip/4-column-hover-style-6-2/


    BTW: I think you should strip_tags() in the function circleflip_get_post_format_media() in file “/inc/circleflip-media.php”. Because if you have a h2-tag or other html tags in the variable $media_html (line 56), the tags could be broken, because you just return an excerpt and not the whole posts content. Take a look in Chris’ source code line 316, there’s a </p> without a previous <p> because of an opening h2-tag. I made some changes to the file circleflip-media.php because of this. Just for your information. Perhaps Chris could remove the h2 and all other formating from the posts content – just a little try 🙂


    Amr Essam
    Keymaster
    #7872

    Thanks Michael for your detailed suggestion 🙂
    I will forward this to the dev. team so that they check the issue and the solution you provided.

    I will get back to you once I get an update.
    Cheers


    michael48769
    Participant
    #7890

    Hello Amr, as you told Chris here http://support.creiden.com/forums/topic/portfolio/ you’ve made an update to the portfolio plugin. And the excerpt seems to be without any html now. That’s fine and I want you to know, that the Safari error has gone on my iPad – it works perfect on Chris’ site with my iPad. Would be nice to here if it works for Chris too.

    So I’d like to have that update too!!!! Perhaps it works on my site too. Can you send it to me? You’ve got FTP and WordPress-Admin access already, if you want to upload it by yourself.
    THANKS!!!


    Amr Essam
    Keymaster
    #7893

    Hello Michael,

    Thanks a lot for the update and I am glad that this issue was fixed 🙂

    For the documentation purpose and till the update is released, here is a link for the portfolio plugin. Just deactivate Circle Flip Portfolio plugin, remove it and then install this new one.

    http://support.creiden.com/wp-content/uploads/2016/03/circleflip-portfolio-plugin.zip

    I would recommend backing-up the current plugin just in case of any errors happening.

    @chris, would you please confirm that the issue is also fixed on Mac Safari?


    michael48769
    Participant
    #7895

    I’m sorry, the loading animation don’t want to disappear in iPad Safari. I think I have to much portfolio items (53), is this possible? Can you test my site with your safari mobile please, thanks:
    http://internet.punktsicht.de/leistungen/


    Amr Essam
    Keymaster
    #7911

    Hello Michael,

    Yes, it doesn’t load on Safari Mobile, but it works on Mac Safari. I will check further what can cause this problem or how can we make a turn around.

    Thanks


    sphere_chris
    Participant
    #7919

    Sorry for the delay. The portfolio page works on Mac Safari.


    michael48769
    Participant
    #8007

    I fixed this bug on my own. Loads on safari mobile. As it works for me and Chris you may close this thread now.


    Bishoy Melek
    Moderator
    #8012

    Hello Michael ,
    It’s good to hear so , please don’t hesitate to ask me if you have any further questions.
    Thank you.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Portfolio Safari’ is closed to new replies.