Post blocks not showing after upgrade

Tagged: 

  • Post blocks not showing after upgrade
    Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

  • erikolsen
    Participant
    #4322

    Hi Omar,
    I can’t figure this out. Above the text line “What do we have for You !” on this front page: http://meshekhefer.com/en/ there are 2 post blocks, and below there is one post block. After upgrading to the latest version they are not showing up.
    I tried using selected posts and categories but with the same result. And the same thing goes for the RTL page too. Any ideas?


    pixelzoo
    Participant
    #4335

    I Have the same problem now too – post block is not working after upgrading the theme.
    Omar to the rescue?


    Omar
    Keymaster
    #4346

    Hello Guys,

    Thanks for your feedback
    We’ve found the issue and it will be live very soon.

    You can apply the fix for now so that you don’t have to wait
    Edit the file
    themes/circleflip/creiden-framework/content-builder/blocks/cr-post-block.php

    Find line 461
    'post_type' => 'circleflip-portfolio',
    change to
    'post_type' => 'blog' === $post_cat_type ? 'post' : 'circleflip-portfolio',

    Sorry for the time this took.

    Cheers


    erikolsen
    Participant
    #4353

    Hi Omar,
    I’m afraid that did not help. I also updated to the 2.2.5 version but with the same problem. Post blocks still do not show up.


    erikolsen
    Participant
    #4354

    Correction to myself. The RTL page works now, but not the English page.


    Omar
    Keymaster
    #4356

    Hello Erik,

    That is unexpected, can you please allow me temporary FTP so that I could investigate more?

    Regards


    erikolsen
    Participant
    #4361
    This reply has been marked as private.

    erikolsen
    Participant
    #4608

    Hi Omar, have you been able to check this yet?


    Omar
    Keymaster
    #4614

    Hello Erik,

    Sorry for not being able to respond earlier, please expect my update shortly.

    Regards


    erikolsen
    Participant
    #5205

    Hi Omar,
    Unfortunately the latest update did not solve this issue. I even created a new page with just a few items, but post blocks do not show. http://meshekhefer.com/en/hometest/
    The RTL still works fine http://meshekhefer.com/

    I have no new ideas to try, please advice.

    Erik


    erikolsen
    Participant
    #5554

    Hi Omar,
    I have tracked down the issue causing the problem. My English page http://meshekhefer.com/en/ works fine until I add the Revolution slider at the top using shortcode. Then the page suddenly expects all posts to be in Hebrew, which means that my English posts does not show. Hope you understand what I mean.
    How can tell a specifik Revolution slider to be in English?

    Erik


    Omar
    Keymaster
    #5588

    Hello Erik,

    Terribly sorry your post got lost in the queue
    And great work on digging into the problem and finding an answer
    Please follow the second method posted here https://wpml.org/documentation/plugins-compatibility/creating-multilingual-sliders-with-revolution-slider-and-wpml/

    Let me know if you need help setting this up

    Cheers


    erikolsen
    Participant
    #5614

    Thanks Omar. This was the last piece of the puzzle. Case closed 🙂

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Post blocks not showing after upgrade’ is closed to new replies.