Team Member Animation: No Link on Explorer & Mac

  • Team Member Animation: No Link on Explorer & Mac
    Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

  • cyclecentre
    Participant
    #3529

    Hi Support

    My site here http://www.cyclecentre.co.za/ uses the team member circles on the home page as links to the blog. However, it doesn’t work on Internet Explorer – the circle flips but you can’t click anything to go to the blog, and the link isn’t even visible. My client says she has the same issue on Mac. How can I fix this please?

    Thanks!


    Omar
    Keymaster
    #3533

    Hello CycleCentre,

    Thank you for posting.
    Please check the website because I couldn’t seem to access the link.
    Opening the website on Chrome or IE gives no response.

    Regards


    cyclecentre
    Participant
    #3537

    Hi Omar, please may you try again? We were having major server issues and have now moved to a new server. Thanks!


    Omar
    Keymaster
    #3538

    Hello CycleCentre,

    Yes I see the problem now, and we’re working on it, please expect an update soon.

    Regards


    Omar
    Keymaster
    #3539

    Hello CycleCenter,

    Thank you for your patience,
    Please edit the file circleposts.css
    found at themes/circleflip/css/content-builder/circleposts.css

    find the rule:

    .animation1 .animationWrap > div {
    	background-position: center center;
    	-webkit-backface-visibility: hidden;
    	-moz-backface-visibility: hidden;
    	-o-backface-visibility: hidden;
    	-ms-backface-visibility: hidden;
    	backface-visibility: hidden;
    }

    remove the last 2 lines to be

    .animation1 .animationWrap > div {
    	background-position: center center;
    	-webkit-backface-visibility: hidden;
    	-moz-backface-visibility: hidden;
    	-o-backface-visibility: hidden;
    }

    This will be live on the upcoming update, so no worries about update conflict.

    Cheers.


    cyclecentre
    Participant
    #3542

    Thank you so much!! Have a good day!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Team Member Animation: No Link on Explorer & Mac’ is closed to new replies.