v2.5: Formatting not fixed

Tagged: 

  • v2.5: Formatting not fixed
    Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)

  • Bishoy Melek
    Moderator
    #9218

    Hello karelleninc,

    Please let me know What is the Email adress you gave the grants to As I can’t find any email from you in my Mail list.

    Thank you,


    karelleninc
    Participant
    #9219
    This reply has been marked as private.

    Bishoy Melek
    Moderator
    #9249

    Hello @karelleninc,

    Yes Please Reset my password again as I can’t find it in my mail list .

    Thank you


    karelleninc
    Participant
    #9250

    @bishoy-melek, Done. Please let me know if you received the email with a new password.


    Bishoy Melek
    Moderator
    #9251

    Hello karelleninc ,

    Yes I got the credentials . We are checking your website now .

    Thank you


    Bishoy Melek
    Moderator
    #9256

    Hello @karelleninc,

    We have fixed the issue for you and it will also be fixed in the new version of CF which will be released soon . Please check it out and let me know if you have any other problems .

    Cheers!


    karelleninc
    Participant
    #9257

    @bishoy-melek, thanks! is it just temporary CSS or we’re talking about more changes?


    karelleninc
    Participant
    #9258

    @bishoy-melek, forum UL/LI bullet points are still not showing.


    karelleninc
    Participant
    #9259

    Otherwise the state of the forum is dramatically better, thanks so much!


    Bishoy Melek
    Moderator
    #9278

    Hello karelleninc,

    Sorry about the late reply , Actually we have edited bbpress/loop-replies.php and also it will be released in the next version of CF . I hope you like it .

    Cheers 🙂


    karelleninc
    Participant
    #9280

    @bishoy-melek, I see, thanks for letting me know. Will the forum UL/LI/OL bullet points still not showing will be fixed as well?


    Bishoy Melek
    Moderator
    #9287

    Hello @karelleninc,

    About number 6 ; Please try to use OL tag then Li tag inside it and check again ; the problem should be solved. As you can’t use UL tag and OL inside it.

    My Regards,


    karelleninc
    Participant
    #9290
    This reply has been marked as private.

    karelleninc
    Participant
    #9301
    This reply has been marked as private.

    Bishoy Melek
    Moderator
    #9318

    Hello karelleninc,

    What you have written is UL tag containing OL tags which isn’t correct,
    It should be OL tag containing Li tags or UL tag containing Li tags.

    The OL is working fine and it should display the numbers correctly,
    but there’s an issue with UL it’s not displaying the bullets at the moment, we have fixed it and will release in the next version.

    Please try editing your code and let me know whether the problem will be fixed or not .
    Thank you ,

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)

The topic ‘v2.5: Formatting not fixed’ is closed to new replies.